Konec Novih Fosilov?

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Novi Fosili so ostali brez Rajka Dujmića, ki ga je preostala trojica izločila iz skupine, potem ko zaradi njegove odvisnosti niso več mogli delati z njim.
Oglej si celoten članek

Sanja Doležal, Marinko Colnago in Vladimir Kočiš Zec so dejali, da Rajko Dujmić že trideset let bije bitko z odvisnostjo. Prav slednje naj bi bil razlog za njihov razpad v začetku devetdesetih. V zadnjem času naj ne bi izpolnjeval svojih obveznosti, tako da ga ne bo na njihovem koncertu v Beogradu.

Dujmić za 24 sata ni želel slabo govoriti o članih zasedbe. "Pomembno je, kako iti dalje. Ni moj namen žaliti frizerske salone, a nočem biti material za trače na takih mestih. Saj poznate pregovor, bolj kot mešaš po dreku, bolj smrdi," je dejal.

Dodal je, da ima vsaka zgodba svoj konec. Za prihodnost ga ne skrbi. Nedavno ga je močno izčrpala priprava glasbe za nov hrvaški film, zaradi česar je štirikrat pristal na urgenci. "Naj vas ne skrbi zame, dobro bom," je rekel. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.