Magazin > Film & Glasba & TV
109 ogledov

Konec Novih Fosilov?

Novi fosili Boštjan Tacol
Novi Fosili so ostali brez Rajka Dujmića, ki ga je preostala trojica izločila iz skupine, potem ko zaradi njegove odvisnosti niso več mogli delati z njim.

Sanja Doležal, Marinko Colnago in Vladimir Kočiš Zec so dejali, da Rajko Dujmić že trideset let bije bitko z odvisnostjo. Prav slednje naj bi bil razlog za njihov razpad v začetku devetdesetih. V zadnjem času naj ne bi izpolnjeval svojih obveznosti, tako da ga ne bo na njihovem koncertu v Beogradu.

Dujmić za 24 sata ni želel slabo govoriti o članih zasedbe. "Pomembno je, kako iti dalje. Ni moj namen žaliti frizerske salone, a nočem biti material za trače na takih mestih. Saj poznate pregovor, bolj kot mešaš po dreku, bolj smrdi," je dejal.

Dodal je, da ima vsaka zgodba svoj konec. Za prihodnost ga ne skrbi. Nedavno ga je močno izčrpala priprava glasbe za nov hrvaški film, zaradi česar je štirikrat pristal na urgenci. "Naj vas ne skrbi zame, dobro bom," je rekel. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.