Konec še enega slavnega zakona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Hilary Duff se ločuje.
Oglej si celoten članek

Po treh letih zakona se je končal zakon igralke in pevke Hilary Duff in nekdanjega hokejista NHL Mika Comrieja. Z ločitvijo se strinjata oba. "Ostajata najboljša prijatelja. Posvetila se bosta sinčku, zato v tem času prosita, da se spoštuje njuna pravica do zasebnosti,“ je sporočil zvezdničin tiskovni predstavnik.

Ločitev je pravo presenečenje, saj je Hilary še novembra javno spregovorila o želji po povečanju družine. "Če bi dobila še enega sina, bi bila vesela, želim pa si, da bi bil moj drugi otrok ženskega spola. Nisem prepričana, da hočem imeti tri otroke,“ je izjavila 26-letnica.

Njuni prijatelji poudarjajo, da sta Hilary in Mike res še vedno prijatelja. "Še vedno se ljubita,“ je povedal vir. Igralka pa se je medtem za vso podporo zahvalila na Twitterju. "Oba sva hvaležna za vaše prijazne želje,“ je zapisala.

Par podpisal predporočno pogodbo

Comriejevo premoženje je ocenjeno na 5 milijonov dolarjev (3,6 milijona evrov), premoženje njegove družine pa na 500 milijonov (360 milijonov evrov). Hilary od tega bogastva ne bo videla nič, saj je par podpisal predporočno pogodbo, s katero je Mike zavaroval družinsko premoženje. Njegov oče je milijone zaslužil s podjetjem The Brick, ki se ukvarja s prodajo pohištva in gospodinjskih aparatov. Sicer pa tudi Hilary ni revna. "Težka“ naj bi bila kar 25 milijonov dolarjev (18 milijonov evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.