Magazin > VIP
10 ogledov

Konec še enega slavnega zakona

hilary duff mike comrie FameFlynet
Igralka Hilary Duff se ločuje.

Po treh letih zakona se je končal zakon igralke in pevke Hilary Duff in nekdanjega hokejista NHL Mika Comrieja. Z ločitvijo se strinjata oba. "Ostajata najboljša prijatelja. Posvetila se bosta sinčku, zato v tem času prosita, da se spoštuje njuna pravica do zasebnosti,“ je sporočil zvezdničin tiskovni predstavnik.

Ločitev je pravo presenečenje, saj je Hilary še novembra javno spregovorila o želji po povečanju družine. "Če bi dobila še enega sina, bi bila vesela, želim pa si, da bi bil moj drugi otrok ženskega spola. Nisem prepričana, da hočem imeti tri otroke,“ je izjavila 26-letnica.

Njuni prijatelji poudarjajo, da sta Hilary in Mike res še vedno prijatelja. "Še vedno se ljubita,“ je povedal vir. Igralka pa se je medtem za vso podporo zahvalila na Twitterju. "Oba sva hvaležna za vaše prijazne želje,“ je zapisala.

Par podpisal predporočno pogodbo

Comriejevo premoženje je ocenjeno na 5 milijonov dolarjev (3,6 milijona evrov), premoženje njegove družine pa na 500 milijonov (360 milijonov evrov). Hilary od tega bogastva ne bo videla nič, saj je par podpisal predporočno pogodbo, s katero je Mike zavaroval družinsko premoženje. Njegov oče je milijone zaslužil s podjetjem The Brick, ki se ukvarja s prodajo pohištva in gospodinjskih aparatov. Sicer pa tudi Hilary ni revna. "Težka“ naj bi bila kar 25 milijonov dolarjev (18 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.