Konec septembra nov DDV

Foto: instagram
Foto: instagram
Konec septembra prihaja nov DDV, a tokrat v bistveno bolj privlačni podobi.
Oglej si celoten članek

Le kdo ne pozna hudomušne in simpatične Ane Marie Mitić. Stand up komičarka ter nekdanja udeleženka šova Znan obraz ima svoj glas, je tokrat poskrbela za prav posrečeno izpeljanko DDV-ja. Njen DDV je namreč, kot ga je sama poimenovala, Druženje z Dodano Vrednostjo. Ana Maria nas poduči, da je koronsko obdobje pustilo na nas posledice, predvsem pa še okrepilo željo po kakovostnem druženju v živo. "Zato sem se odločila organizirati sestanke, srečanja, seveda ob obvezni kavici in prigrizkih, kjer bi lahko tako poklepetali, se nekaj novega naučili in tudi spoznali," začne priljubljena voditeljica. "Vsako sredo, z začetkom konec septembra, bom tako v družbo povabila strokovnjakinje iz raznih področij, ki nam bodo dale uporabne nasvete, kako v življenje stopati še bolj suvereno, z dobro energijo, zdravim telesom, pravilnim dihanjem, poznavanjem bontona v vsaki situaciji, in še marsikaj lepega si obetam, da bomo doživeli. Za prostor sem izbrala čudovito Galerijo Diwan, v Ljubljani, v Trnovem, kjer se bomo dva meseca sestajali in tako še pred novim letom pripravljeni vstopili v nove zmage," na kratko opiše Ana Maria, kako je sestavila program.

Kmalu po rojstvu sina je Ana Maria zanimanje vzbudila tudi zaradi precejšnje preobrazbe, saj je izgubila kar nekaj kilogramov ob tem pa pridobila kar nekaj energije. Za to je zaslužen predvsem sin Lev, ki je ravno pred kratkim dopolnil štiri leta. "Majhni otroci in počitek, to res ne gre," z nasmehom doda Ana Maria.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.