Magazin > VIP
17735 ogledov

Konec septembra nov DDV

Ana Maria Mitić instagram
Konec septembra prihaja nov DDV, a tokrat v bistveno bolj privlačni podobi.

Le kdo ne pozna hudomušne in simpatične Ane Marie Mitić. Stand up komičarka ter nekdanja udeleženka šova Znan obraz ima svoj glas, je tokrat poskrbela za prav posrečeno izpeljanko DDV-ja. Njen DDV je namreč, kot ga je sama poimenovala, Druženje z Dodano Vrednostjo. Ana Maria nas poduči, da je koronsko obdobje pustilo na nas posledice, predvsem pa še okrepilo željo po kakovostnem druženju v živo. "Zato sem se odločila organizirati sestanke, srečanja, seveda ob obvezni kavici in prigrizkih, kjer bi lahko tako poklepetali, se nekaj novega naučili in tudi spoznali," začne priljubljena voditeljica. "Vsako sredo, z začetkom konec septembra, bom tako v družbo povabila strokovnjakinje iz raznih področij, ki nam bodo dale uporabne nasvete, kako v življenje stopati še bolj suvereno, z dobro energijo, zdravim telesom, pravilnim dihanjem, poznavanjem bontona v vsaki situaciji, in še marsikaj lepega si obetam, da bomo doživeli. Za prostor sem izbrala čudovito Galerijo Diwan, v Ljubljani, v Trnovem, kjer se bomo dva meseca sestajali in tako še pred novim letom pripravljeni vstopili v nove zmage," na kratko opiše Ana Maria, kako je sestavila program.

Kmalu po rojstvu sina je Ana Maria zanimanje vzbudila tudi zaradi precejšnje preobrazbe, saj je izgubila kar nekaj kilogramov ob tem pa pridobila kar nekaj energije. Za to je zaslužen predvsem sin Lev, ki je ravno pred kratkim dopolnil štiri leta. "Majhni otroci in počitek, to res ne gre," z nasmehom doda Ana Maria.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.