Konec tedna pasja razstava

Foto: Žurnal24 Slika je simbolna. (Foto: Shutterstock)
V soboto in nedeljo bo Ljubljana pasja! Vabljeni ste na vsakoletni mednarodni CACIB razstavi psov, ki bosta na Gospodarskem razstavišču.
Oglej si celoten članek

Dogajanje se bo 15. in 16. januarja začelo ob desetih dopoldne. Po napovedih organizatorjev se bo predstavilo 2.500 psov 198 pasem iz 28 držav (največ štirinožcev prihaja iz Italije in Slovenije). Ocenjevanje psov bo potekalo od 10. do 14. ure, spremljevalne dogodke pa boste lahko spremljali praktično ves dan. V spremljevalnem programu si boste lahko med drugim ogledali "Junior handlnig" (Otrok in pes), spretnosti s psom, Tačke pomagačke ...

Štiri specialne razstave
Oba dneva bo od desetih naprej potekala učna ura Brez strahu pred psom, eden od vrhuncev pa bodo zagotovo štiri specialne razstave, ki bodo potekale v soboto po 17. uri. Na njih se bodo pokazali britanski ovčarji (škotski ovčar, borderski ovčar, bradati škotski ovčar, valižanska ovčarja Pembroke in Cardigan, bobtail ...), angleški buldogi, pritlikave pasme (kodri, mops, metuljček, maltežan ...) in hrti. Izbor najlepših psov razstave pa bo v soboto in nedeljo med 15.15 in 17.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.