Magazin
39 ogledov

Konec tedna pasja razstava

Slika je simbolna. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V soboto in nedeljo bo Ljubljana pasja! Vabljeni ste na vsakoletni mednarodni CACIB razstavi psov, ki bosta na Gospodarskem razstavišču.

Dogajanje se bo 15. in 16. januarja začelo ob desetih dopoldne. Po napovedih organizatorjev se bo predstavilo 2.500 psov 198 pasem iz 28 držav (največ štirinožcev prihaja iz Italije in Slovenije). Ocenjevanje psov bo potekalo od 10. do 14. ure, spremljevalne dogodke pa boste lahko spremljali praktično ves dan. V spremljevalnem programu si boste lahko med drugim ogledali "Junior handlnig" (Otrok in pes), spretnosti s psom, Tačke pomagačke ...

Štiri specialne razstave
Oba dneva bo od desetih naprej potekala učna ura Brez strahu pred psom, eden od vrhuncev pa bodo zagotovo štiri specialne razstave, ki bodo potekale v soboto po 17. uri. Na njih se bodo pokazali britanski ovčarji (škotski ovčar, borderski ovčar, bradati škotski ovčar, valižanska ovčarja Pembroke in Cardigan, bobtail ...), angleški buldogi, pritlikave pasme (kodri, mops, metuljček, maltežan ...) in hrti. Izbor najlepših psov razstave pa bo v soboto in nedeljo med 15.15 in 17.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.