Konec velike ljubezni: Zato se je Mirela razšla z milijonarjem

Foto: osebni arhiv Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar
Razkrila nam je podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović se v teh dneh odpravlja v novo sezono srbskega resničnostnega šova Parovi, v katerem je gostovala že lansko leto. Pred odhodom v beograjsko vilo se je starleta razšla s srbskim milijonarjem Dejanom Popovićem Tigrom, za katerega je še pred nekaj dnevi trdila, da je ljubezen njenega življenja.

Bogat ljubimec Bogat ljubimec: Toliko tisočakov je stal nakit, ki ga je dobila Mirela

"Razšla sva se sporazumno, ker odhajam v reality. Dejan je super človek, a zdaj je nastopil čas za moje poslovne uspehe in ne želim si več biti finančno odvisna od moškega. Svoj denar služim sama," je za Žurnal24 povedala zgovorna Novomeščanka.

Dodala je tudi, da mu je vrnila vsa pregrešno draga darila, ki ji jih je kupil: "Ničesar nisem obdržala. Ker spoštujem sebe in njega, sem mu vse vrnila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 19:52 27. Oktober 2017.

    Je še kdo poleg mene, ki ni porival te balkanske lajdre? Nas je bolj malo kajneda?

  • 19:27 27. Oktober 2017.

    Ta stvor zivi v svojem narcisoidnem svetu,brazilec Mili bi jo moral se bolj prek kepe,da bi ji izbil to njeno …

  • 17:57 27. Oktober 2017.

    20. septembra sem komentiral en članek o tej žabuši, kaj se bo zgodilo. Se opravičujem vsem, ker sem za 14 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.