Konec zaroke med Salmo in milijarderjem

Foto: Žurnal24 Salma Hayek gettyimages
Salma Hayek in Francoise-Henri Pinault sta v petek razdrla več kot leto dni trajajočo zaroko.
Oglej si celoten članek
Salma Hayek, igralka mehiškega rodu, ki je bila leta 2003 nominirana za oskarja, je v petek razdrla zaroko s francoskim milijarderjem Francoisom-Henrijem Pinaultom"Z obžalovanjem sporočamo, da je zaroka Salme Hayek s Francoisom-Henrijem Pinaultom razdrta," je dejal igralkin agent Cari Ross in dodal, da "dodatnih komentarjev ne bo".

Igralka, ki je milijarderja spoznala leta 2006 v Benetkah je bila z njim zaročena od marca lani. V tem času sta imela tudi hčerko Valentino Palomo, ki se je rodila septembra lani.

Sedaj 41-letna Salma Hayek je bila nominirana za najbolj prestižno ameriško filmsko nagrado oskar leta 2003 za vlogo mehiške slikarke Fride Kahlo v filmu Frida. Hayekova je tudi ena od izvršnih producentk serije Grda račka. Pinault, ki šteje 46 let, pa je izvršni direktor podjetja PPR SA, ki je distributer prestižnih blagovnih znamk, kot so Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga in Puma


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.