Magazin > VIP
20 ogledov

Konec zaroke med Salmo in milijarderjem

Salma Hayek gettyimages Žurnal24 main
Salma Hayek in Francoise-Henri Pinault sta v petek razdrla več kot leto dni trajajočo zaroko.
Salma Hayek, igralka mehiškega rodu, ki je bila leta 2003 nominirana za oskarja, je v petek razdrla zaroko s francoskim milijarderjem Francoisom-Henrijem Pinaultom"Z obžalovanjem sporočamo, da je zaroka Salme Hayek s Francoisom-Henrijem Pinaultom razdrta," je dejal igralkin agent Cari Ross in dodal, da "dodatnih komentarjev ne bo".

Igralka, ki je milijarderja spoznala leta 2006 v Benetkah je bila z njim zaročena od marca lani. V tem času sta imela tudi hčerko Valentino Palomo, ki se je rodila septembra lani.

Sedaj 41-letna Salma Hayek je bila nominirana za najbolj prestižno ameriško filmsko nagrado oskar leta 2003 za vlogo mehiške slikarke Fride Kahlo v filmu Frida. Hayekova je tudi ena od izvršnih producentk serije Grda račka. Pinault, ki šteje 46 let, pa je izvršni direktor podjetja PPR SA, ki je distributer prestižnih blagovnih znamk, kot so Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga in Puma


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.