Kontrecu zgorelo pol hiše

Foto: Osebni arhiv Jože Kontrec Foto: Osebni arhiv Jože Kontrec Foto: Osebni arhiv Jože Kontrec
Glasbeniku Jožetu Kontrecu je kratek stik nedavno povzročil veliko škodo.
Oglej si celoten članek

"Za 1. maj so me sredi nastopa klicali policisti, da mi gori hiša. Na srečo so bili v bližini gasilci, ker so bila tisti večer ravno kresovanja, in so hitro ukrepali. Vseeno je za okoli 10 tisoč evrov škode. Zgorela nam je dnevna soba, spalnica in podstrešje," je zaupal vodja skupine Langa Jože Kontrec in izdal, da je požar zanetila elektrika oziroma kratek stik.

Očitno se Jožeta zadnje čase res drži smola, saj je poleg škode na hiši trenutno ubada še z bolečo osebno zgodbo – iskanjem hčerke, ki jo je v posvojitev oddal pred osemnajstimi leti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:29 13. Maj 2016.

    Požar in to vse večkrat povzroči napajalnik v računalniku , ko pride do el. preboja navitja transformatorja , se začne …

  • 12:16 13. Maj 2016.

    Madona, ste pa na tekočem. Danes je 13. maj.

  • 11:43 13. Maj 2016.

    Ciganska posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.