Kontroverzna izjava Westa odnesla z mesta milijarderja, zdaj je "le" milijonar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Glede na njegovo stalno pritoževanje o podcenjenosti njegovega premoženja, ga to gotovo zelo boli.
Oglej si celoten članek

Po številnih sovražnih antižidovskih izjavah Kenyea Westa se je od njega oddaljil tudi Adidas, s katerim je West zaslužil dobršen del svojega premoženja. Westovo premoženje je ocenjeno na približno dve milijardi ameriških dolarjev, od tega naj bi jih samo s podjetjem Adidas zaslužil milijardo in pol. Vrednost Westove pogodbe z Adidasom temelji na večkratniku letnega zaslužka s tem podjetjem. Po Adidasovem odstopu od pogodbe z Westom in posledično prekinitvijo sodelovanja z njim je tako zdaj njegovo premoženje po Forbesu ocenjeno na "zgolj" 400 milijonov ameriških dolarjev. S tem je Kenye West izgubil status milijarderja in je postal "le" še milijonar.

Ocene o Westovem premoženju so se sicer v zadnjih letih zelo razlikovale. Forbes je namreč njegovo premoženje ocenil na 2 milijardi ameriških dolarjev, Bloomberg pa kar na 6,6 milijarde ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.