Koronavirus: Blogerka na letalu lizala straniščno školjko

Po objavi videa poziv, naj jo strpajo v ječo.
Oglej si celoten članek

Ava Louise, ki ji na družbenem omrežju TikTok sledi 23 tisoč oseb, je sprožila nov izziv, ki je lahko smrtno nevaren. Na letalu je lizala straniščno školjko in posnetek z oznako #koronavirusizziv objavila tako na TikToku kot tudi na Twitterju. Ava pravi, da se je na ta način norčevala iz medijev, ki ljudi opozarjajo, kako naj se v tem času, ko je po vsem svetu zaradi COVID-19 vse več smrtnih žrtev, obnašajo. Dodala je tudi, da ni želela sprožiti novega spletnega izziva.

Posnetek si je ogledalo že več kot 400 tisoč ljudi. Video je sprožil val ogorčenja. Med drugim se je oglasila voditeljica The View, Meghan McCain, ki pravi: "Strpajte jo v zapor.“

"Kaj je narobe z ljudmi? So tako obupani, ker si želijo 15 minut slave?“ se je vprašal uporabnik družbenih omrežij, nekdo drug pa je pripomnil: "Ogabno, in to ne le v tem času.“

Ava je za revijo People povedala, da je na ta način poskušala opozoriti nase, saj si želi pogodbe z glasbeno založbo in tudi svoj resničnostni šov. Mladenka pa javnosti ni razburila le z videom, ampak tudi trditvijo, da se z virusom lahko okužijo le homoseksualci, revni in bogate blondinke.

"Vesela sem, da bodo zaradi koronavirusa pomrli stari ljudje. Upam, da bo pokončal tudi mene in nikoli ne bom grda,“ je še zapisala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.