Magazin > Bizarno
4884 ogledov

Koronavirus: Blogerka na letalu lizala straniščno školjko

koronavirus
Po objavi videa poziv, naj jo strpajo v ječo.

Ava Louise, ki ji na družbenem omrežju TikTok sledi 23 tisoč oseb, je sprožila nov izziv, ki je lahko smrtno nevaren. Na letalu je lizala straniščno školjko in posnetek z oznako #koronavirusizziv objavila tako na TikToku kot tudi na Twitterju. Ava pravi, da se je na ta način norčevala iz medijev, ki ljudi opozarjajo, kako naj se v tem času, ko je po vsem svetu zaradi COVID-19 vse več smrtnih žrtev, obnašajo. Dodala je tudi, da ni želela sprožiti novega spletnega izziva.

Posnetek si je ogledalo že več kot 400 tisoč ljudi. Video je sprožil val ogorčenja. Med drugim se je oglasila voditeljica The View, Meghan McCain, ki pravi: "Strpajte jo v zapor.“

"Kaj je narobe z ljudmi? So tako obupani, ker si želijo 15 minut slave?“ se je vprašal uporabnik družbenih omrežij, nekdo drug pa je pripomnil: "Ogabno, in to ne le v tem času.“

Ava je za revijo People povedala, da je na ta način poskušala opozoriti nase, saj si želi pogodbe z glasbeno založbo in tudi svoj resničnostni šov. Mladenka pa javnosti ni razburila le z videom, ampak tudi trditvijo, da se z virusom lahko okužijo le homoseksualci, revni in bogate blondinke.

"Vesela sem, da bodo zaradi koronavirusa pomrli stari ljudje. Upam, da bo pokončal tudi mene in nikoli ne bom grda,“ je še zapisala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.