Koruzni kruh

Foto: Žurnal24 Naj zadiši po domačem!
Privoščite si dobrote iz pekarne kar doma. Ko zadiši po domačem kruhu, je tudi občutek v kuhinji precej drugačen kot sicer.
Oglej si celoten članek

Specite koruzni kruh, ki ima prijeten sladkoben okus in privlačno rumeno barvo. Odlikuje ga tudi drugačna struktura testa, zato ga specite sami in pustite, da se vam stopi v ustih.

Sestavine:

  • 15 žlic koruzne moke
  • 1 žlička soli
  • 3 jajca
  • 1 dl olja
  • 2 dl mleka
  • pol pecilnega praška
  • malo skute

Priprava:
Vse sestavine zmešajte z metlico ali mešalnikom. Kruhu dodajte malo skute in jo vmešajte v maso. Po vrhu ga pokapajte z jogurtom ali kislo smetano, ne pozabite pa tudi na sezam ali druga semena. Pecite ga približno 20 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.