Magazin
64 ogledov

Koruzni kruh

Naj zadiši po domačem! Žurnal24 main
Privoščite si dobrote iz pekarne kar doma. Ko zadiši po domačem kruhu, je tudi občutek v kuhinji precej drugačen kot sicer.

Specite koruzni kruh, ki ima prijeten sladkoben okus in privlačno rumeno barvo. Odlikuje ga tudi drugačna struktura testa, zato ga specite sami in pustite, da se vam stopi v ustih.

Sestavine:

  • 15 žlic koruzne moke
  • 1 žlička soli
  • 3 jajca
  • 1 dl olja
  • 2 dl mleka
  • pol pecilnega praška
  • malo skute

Priprava:
Vse sestavine zmešajte z metlico ali mešalnikom. Kruhu dodajte malo skute in jo vmešajte v maso. Po vrhu ga pokapajte z jogurtom ali kislo smetano, ne pozabite pa tudi na sezam ali druga semena. Pecite ga približno 20 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.