Koža zdaj potrebuje aktivno nego

Foto: Shutterstock zivljenje 25.02.14. nega, obraz, foto: shutterstock
Kožo nahranite s superživili in ji ponudite nego, ki jo potrebuje.
Oglej si celoten članek

Zima na obrazu pusti posledice, zato nahranite svojo kožo in jo pripravite na toplejše dni. "Novost je nega comfort zone, ki vključuje kozmetiko s superživili, kot so špinača, semena oljne kadulje, maščobne kisline omega 3, hialuronska kislina in sojini proteini. Lepotni ritual s prav posebno masažo obraza nadomesti izgubljeno vlago, jo globinsko nahrani, poleg tega pa uravnava napetost kože in ji povrne sijaj," pravi Maja Muren iz kozmetičnega salona Viki's place.

Sveže in napeto

Antioksidanti v sestavinah poskrbijo, da je učinek viden že po prvem tretmaju, ki traja od pol ure do 40 minut. "Koža je mehkejša na otip, bolj rožnata, napeta in sveža. Nega se prilagodi željam stranke; lahko je pomlajevalna, antistresna ali multivitaminska," našteva Murnova. Zaradi vsebnosti sadnih kislin se takoj po tretmaju ne izpostavljajte direktnemu soncu. 


Pilingi in maske

Kožo pa lahko nahranite tudi z domačimi maskami. Pred nanosom na obrazu naredite nežen piling, potem pa nanesite hranilno masko. Izbirajte med poživljajočimi sestavinami, kot so avokado, grozdje, limona in med.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.