Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Koža zdaj potrebuje aktivno nego

zivljenje 25.02.14. nega, obraz, foto: shutterstock Shutterstock
Kožo nahranite s superživili in ji ponudite nego, ki jo potrebuje.

Zima na obrazu pusti posledice, zato nahranite svojo kožo in jo pripravite na toplejše dni. "Novost je nega comfort zone, ki vključuje kozmetiko s superživili, kot so špinača, semena oljne kadulje, maščobne kisline omega 3, hialuronska kislina in sojini proteini. Lepotni ritual s prav posebno masažo obraza nadomesti izgubljeno vlago, jo globinsko nahrani, poleg tega pa uravnava napetost kože in ji povrne sijaj," pravi Maja Muren iz kozmetičnega salona Viki's place.

Sveže in napeto

Antioksidanti v sestavinah poskrbijo, da je učinek viden že po prvem tretmaju, ki traja od pol ure do 40 minut. "Koža je mehkejša na otip, bolj rožnata, napeta in sveža. Nega se prilagodi željam stranke; lahko je pomlajevalna, antistresna ali multivitaminska," našteva Murnova. Zaradi vsebnosti sadnih kislin se takoj po tretmaju ne izpostavljajte direktnemu soncu. 


Pilingi in maske

Kožo pa lahko nahranite tudi z domačimi maskami. Pred nanosom na obrazu naredite nežen piling, potem pa nanesite hranilno masko. Izbirajte med poživljajočimi sestavinami, kot so avokado, grozdje, limona in med.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.