Kralj intervjuja pluje v komedijo

Foto: Žurnal24 Ob odhodu s CNN je trdil, da želi preživeti več časa z družino, po dobrem mesecu
Larry King. Po 25 letih vodenja pogovorne oddaje na CNN bo komik.
Oglej si celoten članek

Legendarni televizijski voditelj Larry King – decembra je po 25 letih zapustil pogovorno oddajo na mreži CNN – napoveduje nov projekt. Preizkusil se bo v vlogi komedijanta.

 

Intimna duhovitost

Oboževalcem bo pripravil duhovit vpogled v svoje življenje pred in za kamero, odgovarjal pa bo tudi na njihova vprašanja, zagotavljata producenta Base Entertainment in Karl Engemann. “Slog in šaljivost Larryja Kinga bosta naredila večer nepozaben.” Prvi nastop bo 14. aprila v Connecticutu, zadnji od sedmih pa junija v Las Vegasu.

 

Družina na prvem mestu?

King pravi, da je v svoji več kot pol stoletja trajajoči karieri intervjuval več kot 50 tisoč ljudi. Med njimi so bili tako najvplivnejši svetovni politiki kot pop zvezde, na CNN pa menijo, da je postavil format sodobnega intervjuja.

 

Povprečna gledanost njegovega šova se je od predsedniških volitev leta 2008 prepolovila na 725 tisoč. Sam je ob odhodu zatrdil, da odhaja po lastni želji, da bi imel več časa za družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.