Magazin > VIP
48 ogledov

Kralj intervjuja pluje v komedijo

Ob odhodu s CNN je trdil, da želi preživeti več časa z družino, po dobrem mesecu Žurnal24 main
Larry King. Po 25 letih vodenja pogovorne oddaje na CNN bo komik.

Legendarni televizijski voditelj Larry King – decembra je po 25 letih zapustil pogovorno oddajo na mreži CNN – napoveduje nov projekt. Preizkusil se bo v vlogi komedijanta.

 

Intimna duhovitost

Oboževalcem bo pripravil duhovit vpogled v svoje življenje pred in za kamero, odgovarjal pa bo tudi na njihova vprašanja, zagotavljata producenta Base Entertainment in Karl Engemann. “Slog in šaljivost Larryja Kinga bosta naredila večer nepozaben.” Prvi nastop bo 14. aprila v Connecticutu, zadnji od sedmih pa junija v Las Vegasu.

 

Družina na prvem mestu?

King pravi, da je v svoji več kot pol stoletja trajajoči karieri intervjuval več kot 50 tisoč ljudi. Med njimi so bili tako najvplivnejši svetovni politiki kot pop zvezde, na CNN pa menijo, da je postavil format sodobnega intervjuja.

 

Povprečna gledanost njegovega šova se je od predsedniških volitev leta 2008 prepolovila na 725 tisoč. Sam je ob odhodu zatrdil, da odhaja po lastni želji, da bi imel več časa za družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.