Kraljevo pivo z viagro

Foto: Žurnal24 Pivo z viagro bo prejel tudi princ William. (Foto: BrewDog)
Princ William in Kate bosta dobila ogromno poročnih daril, enega pa bi se znala oba še posebej razveseliti.
Oglej si celoten članek

Da bo poročna noč takšna, kot se spodobi, je za princa Williama poskrbela kar britanska pivovarna BrewDog. Ta je namreč zvarila pivo z dodatkom viagre.

"Že nekaj časa se vse vrti okoli kraljeve poroke. Prepričani smo, da gre ljudem počasi že vse skupaj na živce. Zato smo se odločili, da princa Williama in njegovo zaročenko Kate izkoristimo za promocijo našega novega proizvoda – piva z dodatkom viagre. Poimenovali smo ga Kraljeva predstava potentnosti," je britanskim medijem zaupal direktor omenjenega podjetja James Watt.

Na beli nalepki na steklenici je poleg napisa tudi njuna podoba. Pivo poleg viagre vsebuje tudi malo čokolade (da prekrije grenak okus) in še nekaj drugih vrst afrodiziaka, zanj pa je treba odšteti okoli 11 evrov. Da bi dosegli učinek ene tablete viagre, je treba popiti tri steklenice piva, a proizvajalci zagotavljajo, da bo že ena steklenica s 7,5-odstotno vsebnostjo alkohola moškemu dvignila razpoloženje. Zagotavljajo tudi, da ob uživanju v normalnih količinah proizvod ne škoduje zdravju.

Nekaj steklenic piva so pivovarji poslali tudi Williamu. Poročna noč bo očitno dolga ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.