Magazin > Bizarno
20 ogledov

Kraljevo pivo z viagro

Pivo z viagro bo prejel tudi princ William. (Foto: BrewDog) Žurnal24 main
Princ William in Kate bosta dobila ogromno poročnih daril, enega pa bi se znala oba še posebej razveseliti.

Da bo poročna noč takšna, kot se spodobi, je za princa Williama poskrbela kar britanska pivovarna BrewDog. Ta je namreč zvarila pivo z dodatkom viagre.

"Že nekaj časa se vse vrti okoli kraljeve poroke. Prepričani smo, da gre ljudem počasi že vse skupaj na živce. Zato smo se odločili, da princa Williama in njegovo zaročenko Kate izkoristimo za promocijo našega novega proizvoda – piva z dodatkom viagre. Poimenovali smo ga Kraljeva predstava potentnosti," je britanskim medijem zaupal direktor omenjenega podjetja James Watt.

Na beli nalepki na steklenici je poleg napisa tudi njuna podoba. Pivo poleg viagre vsebuje tudi malo čokolade (da prekrije grenak okus) in še nekaj drugih vrst afrodiziaka, zanj pa je treba odšteti okoli 11 evrov. Da bi dosegli učinek ene tablete viagre, je treba popiti tri steklenice piva, a proizvajalci zagotavljajo, da bo že ena steklenica s 7,5-odstotno vsebnostjo alkohola moškemu dvignila razpoloženje. Zagotavljajo tudi, da ob uživanju v normalnih količinah proizvod ne škoduje zdravju.

Nekaj steklenic piva so pivovarji poslali tudi Williamu. Poročna noč bo očitno dolga ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.