Kraljica burlesk razkrila, kako zapeljevati

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Dita Von Teese, kraljica burlesk in zapeljevanja, pred praznikom zaljubljencev razkriva skrivnost zapeljevanja.
Oglej si celoten članek

"Verjamem v umetnost zapeljevanja v vsakdanjem življenju. Če si obdan z razkošjem in lepoto, je zapeljevanje preprosto," pravi Dita Von Teese in svetuje, da tehnike zapeljevanja uporabljate kar vsak dan.

Lažje bo, če se na to dobro pripravite, tudi vaša samozavest bo večja, pravi plesalka, ki veliko pozornosti posveča izbiri perila.

"Izberite črno čipkasto perilo, ki je na vseh videti odlično. Svetujem, da kupite cel komplet – hlačke, pas za nogavice, nogavice, korzet, modrček," pravi in dodaja, da bodite drzni tudi pri izbiri čevljev: "S črnimi čevlji z debelim podplatom in luknjico za prste ne morete zgrešiti."

Za piko na i ne pozabite na ličenje. Dita prisega na vpadljiv videz z zapeljivimi mačjimi očmi, poudarjenimi trepalnicami, obrvmi in seveda šminko: "Izberite opazno rdečo šminko in pozabite na naravne odtenke! Le z močnimi odtenki boste videti glamurozno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.