Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

Kraljica burlesk razkrila, kako zapeljevati

Dita Von Teese Fame Flynet
Dita Von Teese, kraljica burlesk in zapeljevanja, pred praznikom zaljubljencev razkriva skrivnost zapeljevanja.

"Verjamem v umetnost zapeljevanja v vsakdanjem življenju. Če si obdan z razkošjem in lepoto, je zapeljevanje preprosto," pravi Dita Von Teese in svetuje, da tehnike zapeljevanja uporabljate kar vsak dan.

Lažje bo, če se na to dobro pripravite, tudi vaša samozavest bo večja, pravi plesalka, ki veliko pozornosti posveča izbiri perila.

"Izberite črno čipkasto perilo, ki je na vseh videti odlično. Svetujem, da kupite cel komplet – hlačke, pas za nogavice, nogavice, korzet, modrček," pravi in dodaja, da bodite drzni tudi pri izbiri čevljev: "S črnimi čevlji z debelim podplatom in luknjico za prste ne morete zgrešiti."

Za piko na i ne pozabite na ličenje. Dita prisega na vpadljiv videz z zapeljivimi mačjimi očmi, poudarjenimi trepalnicami, obrvmi in seveda šminko: "Izberite opazno rdečo šminko in pozabite na naravne odtenke! Le z močnimi odtenki boste videti glamurozno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.