Kraljica fitnesa razkrila zlata pravila za izgubo maščobnih blazinic na trebuhu

Fitnes strokovnjakinja Jillian Michaels je razložila, kako priti do zaželenih "radiatorčkov“.
Oglej si celoten članek

Michaels opozarja, da natreniranega trebuščka ne bomo dobili le z redno telovadbo in delanjem trebušnjakov. Že res, da bomo s pomočjo vaj za trebuh učvrstili mišice, ki pa se žal ne bodo videle, če bodo prekrite z maščobo. Če si torej želite "radiatorčkov“, morate najprej izgubiti odvečno maščobo na trebuhu.

Vaja, med katero boste pokurili ogromno kalorij, je tako imenovani "plank“, ki obremenjuje celo telo, še zlasti pa trup. Enako učinkovite so tudi sklece.
  Foto: Profimedia plank
Poleg telovadbe je seveda pomembna tudi zdrava prehrana, a tudi zadostna količina spanca. Izogibajte se stresu, še pravi strokovnjakinja. Izguba kilogramov je odvisna tudi od hormonov, ki vplivajo na to, kje se bo nabirala maščoba. Michaels pravi, da se pri ljudeh, ki imajo preveč testosterona, maščoba nabira predvsem na trebuhu, pri osebah, pri kateri je raven estrogena višja, pa se maščoba nalaga na spodnjem delu telesa.

Magazin Kaj pred spanjem pojesti, da bi pospešili svojo presnovo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.