Magazin > Lepota & telo
3547 ogledov

Kraljica fitnesa razkrila zlata pravila za izgubo maščobnih blazinic na trebuhu

Fitnes strokovnjakinja Jillian Michaels je razložila, kako priti do zaželenih "radiatorčkov“.

Michaels opozarja, da natreniranega trebuščka ne bomo dobili le z redno telovadbo in delanjem trebušnjakov. Že res, da bomo s pomočjo vaj za trebuh učvrstili mišice, ki pa se žal ne bodo videle, če bodo prekrite z maščobo. Če si torej želite "radiatorčkov“, morate najprej izgubiti odvečno maščobo na trebuhu.

Vaja, med katero boste pokurili ogromno kalorij, je tako imenovani "plank“, ki obremenjuje celo telo, še zlasti pa trup. Enako učinkovite so tudi sklece.
 

plank | Avtor: Profimedia Profimedia

Poleg telovadbe je seveda pomembna tudi zdrava prehrana, a tudi zadostna količina spanca. Izogibajte se stresu, še pravi strokovnjakinja. Izguba kilogramov je odvisna tudi od hormonov, ki vplivajo na to, kje se bo nabirala maščoba. Michaels pravi, da se pri ljudeh, ki imajo preveč testosterona, maščoba nabira predvsem na trebuhu, pri osebah, pri kateri je raven estrogena višja, pa se maščoba nalaga na spodnjem delu telesa.

Hujšanje Magazin Kaj pred spanjem pojesti, da bi pospešili svojo presnovo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.