Kraljica ga je oklofutala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Elton John je v avtobiografiji z naslovom Me razkril številne dogodivščine, povezane z britanskim dvorom.
Oglej si celoten članek

V odlomku, ki ga je objavil The Sunday Times, Elton pripoveduje, da je bil na neformalni zabavi v družbi kraljice Elizabete, njene sestre princese Margarete ter njenih dveh otrok, sina vikonta Linleyja, znanega tudi kot David Armstrong-Jones ter lady Sarah Armstrong-Jones.

Na zabavi naj bi kraljica prosila mladega Linleyja, naj preveri, kako je z njegovo sestro, ki se ni počutila najbolje, on pa je njeno prošnjo milo rečeno preslišal.

John je o dogodku zapisal: "Ko je Linley večkrat poskušal negodovati, ga je kraljica rahlo udarila po obrazu rekoč: Ne (klofuta) prepiraj (klofuta) se (klofuta) z (klofuta) mano (klofuta)! Jaz (klofuta) sem (klofuta) KRALJICA! Kraljica je opazila, da sem bil priča temu prizoru in mi je zato pomežiknila. Vem, da kraljičina javna podoba ni ravno divja in lahkomiselna, ampak … zasebno zna biti zelo smešna."

John je v knjigi razkril tudi, da bi se zaradi princese Diane skoraj stepla dva zvezdnika. Katera dva, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.