Magazin > VIP
6278 ogledov

Kraljica ga je oklofutala

kraljica elizabeta Profimedia
Elton John je v avtobiografiji z naslovom Me razkril številne dogodivščine, povezane z britanskim dvorom.

V odlomku, ki ga je objavil The Sunday Times, Elton pripoveduje, da je bil na neformalni zabavi v družbi kraljice Elizabete, njene sestre princese Margarete ter njenih dveh otrok, sina vikonta Linleyja, znanega tudi kot David Armstrong-Jones ter lady Sarah Armstrong-Jones.

Na zabavi naj bi kraljica prosila mladega Linleyja, naj preveri, kako je z njegovo sestro, ki se ni počutila najbolje, on pa je njeno prošnjo milo rečeno preslišal.

John je o dogodku zapisal: "Ko je Linley večkrat poskušal negodovati, ga je kraljica rahlo udarila po obrazu rekoč: Ne (klofuta) prepiraj (klofuta) se (klofuta) z (klofuta) mano (klofuta)! Jaz (klofuta) sem (klofuta) KRALJICA! Kraljica je opazila, da sem bil priča temu prizoru in mi je zato pomežiknila. Vem, da kraljičina javna podoba ni ravno divja in lahkomiselna, ampak … zasebno zna biti zelo smešna."

John je v knjigi razkril tudi, da bi se zaradi princese Diane skoraj stepla dva zvezdnika. Katera dva, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.