Kraljica kot je še niste videli: V javnost pricurljal posnetek!

Foto: Profimedia
V taki vlogi je še niste videli ...
Oglej si celoten članek

Na Twitterju so objavili 33 let star posnetek kraljice Elizabete, na katerem je v precej drugačni vlogi kot smo je vajeni. Če njeno visočanstvo vedno sledi protokoli in se drži pravil, je na tem posnetku dokazala, da je najprej babica, šele nato kraljica. Prizor je bil posnet leta 1986 na poroki kraljičinega sina, princa Andrewa in njegove neveste Fergie, s katero sta se kasneje sicer ločila, a ostala v dobrih odnosih.

Na posnetku takrat štiri letni princ William teče proti poročni kočiji, kraljica pa ga lovi, da ne bi prišlo do nesreče. Prizor je ljudem po vsem svetu stopil srce, saj je Elizabeta s tem pokazala, da je samo človek, ki je najprej mama in babica, šele nato visočanstvo. V taki vlogi je javnost namreč ni vajena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:01 1. Avgust 2019.

    No, ni ravno tako. Kraljica je resda skočila za princem, ampak samo zato, ker se ni obnašal "svojemu statusu primerno", …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.