Kraljica novoletne noči

Foto: Žurnal24 Toplina zlate barve poudari lepoto vsake ženske.
Bodite modni in ujemite poglede. Bodite drzni in v središču pozornosti. Bodite zvezda večera. Bodite v zlatem!
Oglej si celoten članek

Vas zanima, zakaj je zlata svilena obleka, posuta z bleščicami in kristalčki, za novoletno zabavo prava izbira? Zlato barvo že od nekdaj povezujejo z bogastvom in uspehom, zlata je barva optimizma in moči. Prav zaradi tega, se boste v zlati obleki počutili kot prava zvezda.

Pozabite na kič
Zlato obleko izberite previdno, saj lahko z vsemi dodatki deluje prej kičasto kot elegantno in prefinjeno. Najmanj napak boste naredili, če se boste odločili za preprosto, svileno obleko, s poudarjenimi detajli, posutimi s kristalčki ali bleščicami. Dodajte pas, torbico ali klobuček in izberite le en kos nakita, zlato široko zapestnico ali velike viseče uhane.
Bolj drzne boste zablestele v krajši koktelj oblekici, posuti z bleščicami in kristalčki, nikakor pa ne pozabite na čevlje z vrtoglavo peto in torbico, ki se barvno ujema z obleko. Ker boste z bleščečo oblekico pritegnili dovolj pogledov, z nakitom nikar ne pretiravajte.

Seksi novoletni make up
Toplina zlate barve poudari lepoto vsake ženske: odlično se poda temnolaskam, rdečelaskam in svetlolaskam. Vas zanima, kakšen je klasičen, a hkrati seksi novoletni make up? Na obraz nanesite podlago, puder in nato še suhi puder s sijajem. Na veke nanesite dva odtenka zlatega senčila tako, da bo temnejše senčilo na zunanjem, zgornjem delu veke, v slogu zadimljenih ali mačjih oči. Za glamurozen in zapeljiv pogled močno poudarite trepalnice. Poskusite z gostimi, umetnimi trepalnicami, z drobnimi zlatimi kristalčki na konicah. Rob veke poudarite z zlato črto z bleščicami, ličnice pa obarvajte z rdečo - zlatim sijajem. Vizažistka Bojana Zmazek,  pravi, da je pika na i, bordo-rdeča šminka z zlatimi delci.
Si upate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.