Magazin > Lepota & telo
4 ogledov

Kraljica novoletne noči

Toplina zlate barve poudari lepoto vsake ženske. Žurnal24 main
Bodite modni in ujemite poglede. Bodite drzni in v središču pozornosti. Bodite zvezda večera. Bodite v zlatem!

Vas zanima, zakaj je zlata svilena obleka, posuta z bleščicami in kristalčki, za novoletno zabavo prava izbira? Zlato barvo že od nekdaj povezujejo z bogastvom in uspehom, zlata je barva optimizma in moči. Prav zaradi tega, se boste v zlati obleki počutili kot prava zvezda.

Pozabite na kič
Zlato obleko izberite previdno, saj lahko z vsemi dodatki deluje prej kičasto kot elegantno in prefinjeno. Najmanj napak boste naredili, če se boste odločili za preprosto, svileno obleko, s poudarjenimi detajli, posutimi s kristalčki ali bleščicami. Dodajte pas, torbico ali klobuček in izberite le en kos nakita, zlato široko zapestnico ali velike viseče uhane.
Bolj drzne boste zablestele v krajši koktelj oblekici, posuti z bleščicami in kristalčki, nikakor pa ne pozabite na čevlje z vrtoglavo peto in torbico, ki se barvno ujema z obleko. Ker boste z bleščečo oblekico pritegnili dovolj pogledov, z nakitom nikar ne pretiravajte.

Seksi novoletni make up
Toplina zlate barve poudari lepoto vsake ženske: odlično se poda temnolaskam, rdečelaskam in svetlolaskam. Vas zanima, kakšen je klasičen, a hkrati seksi novoletni make up? Na obraz nanesite podlago, puder in nato še suhi puder s sijajem. Na veke nanesite dva odtenka zlatega senčila tako, da bo temnejše senčilo na zunanjem, zgornjem delu veke, v slogu zadimljenih ali mačjih oči. Za glamurozen in zapeljiv pogled močno poudarite trepalnice. Poskusite z gostimi, umetnimi trepalnicami, z drobnimi zlatimi kristalčki na konicah. Rob veke poudarite z zlato črto z bleščicami, ličnice pa obarvajte z rdečo - zlatim sijajem. Vizažistka Bojana Zmazek,  pravi, da je pika na i, bordo-rdeča šminka z zlatimi delci.
Si upate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.