Kraljica obrisala solze, veliko presenečenje pa je princ Charles

Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta
Čustva, ki jih redko kažejo, na pogrebu privrela na plano ...
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeta ni znana po izkazovanju čustev, v javnosti je kakšno solzo potočila le nekajkrat, a seveda so jo ta na pogrebu njenega soproga, princ Philipa, s katerim je bila poročena 73 let, premagala. Iz gradu Windsor se je kraljica danes v kapelo sv. Jurija, kjer je potekala žalna slovesnost, odpeljala z državniškim Bentleyjem, spremljala jo je dvorna dama, ki pa z njo ni vstopila v kapelo. Na pogrebu je prisotnih namreč le 30 najožjih družinskih članov. 

Kraljica je imela med kratko vožnjo solzne oči, po tem, ko je pred kapelo izstopila iz avtomobila, pa si je nežno obrisala solze. Večina članov kraljeve družine je ohranilo uraden izraz, razen princa Charlesa, ki je bil videti povsem iz sebe in objokan. Čeprav je krožilo veliko zgodb o njegovi brezsrčnosti do pokojne soproge, princese Diane, pa je Charles na očetovem pogrebu dokazal, da je daleč najbolj čustven član britanske kraljeve družine. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:43 17. April 2021.

    lepo vas prosim,kaj zato,ker je jokal za očetom,je najbolj čustven v družini??? a ,ko je Diana umrla pa hladen,važno,da se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.