Magazin > VIP
96827 ogledov

Kraljica obrisala solze, veliko presenečenje pa je princ Charles

Kraljica Elizabeta
1/4
Profimedia
Čustva, ki jih redko kažejo, na pogrebu privrela na plano ...

Kraljica Elizabeta ni znana po izkazovanju čustev, v javnosti je kakšno solzo potočila le nekajkrat, a seveda so jo ta na pogrebu njenega soproga, princ Philipa, s katerim je bila poročena 73 let, premagala. Iz gradu Windsor se je kraljica danes v kapelo sv. Jurija, kjer je potekala žalna slovesnost, odpeljala z državniškim Bentleyjem, spremljala jo je dvorna dama, ki pa z njo ni vstopila v kapelo. Na pogrebu je prisotnih namreč le 30 najožjih družinskih članov. 

Kraljica je imela med kratko vožnjo solzne oči, po tem, ko je pred kapelo izstopila iz avtomobila, pa si je nežno obrisala solze. Večina članov kraljeve družine je ohranilo uraden izraz, razen princa Charlesa, ki je bil videti povsem iz sebe in objokan. Čeprav je krožilo veliko zgodb o njegovi brezsrčnosti do pokojne soproge, princese Diane, pa je Charles na očetovem pogrebu dokazal, da je daleč najbolj čustven član britanske kraljeve družine. 

 
Komentarjev 3
  • jate 17:43 17.april 2021.

    lepo vas prosim,kaj zato,ker je jokal za očetom,je najbolj čustven v družini??? a ,ko je Diana umrla pa hladen,važno,da se je dol dajal z uno glupo" kamilico".