Kraljica si zasluži modno pohvalo

Foto: Reuters philippe Foto: Reuters philippe Foto: Reuters philippe
Nova belgijska kraljica Mathilde je na včerajšnji slovesnosti, na kateri je prestol prevzel njen mož Philippe, navdušila v klasični elegantni obleki.
Oglej si celoten članek

Kraljica Mathilde je za slovesno priložnost izbrala kreacijo svojega najljubšega oblikovalca Edouarda Vermeulena iz modne hiše Natan. V visoko zaprti obleki s poudarjenim ovratnikom, rokavi prek komolcev in dolžino pod koleni je delovala zelo elegantno in hkrati trendovsko. Pika na i je bilo pokrivalo, čevlji pa so bili kljub trendovskemu dodatku – prozornim stranskim delom – zelo klasični. Po koncu uradnega dela se je kraljica za večerni dogodek z ognjemetom preoblekla v bolj sproščeno belo obleko z modrim cvetličnim potiskom, ki ji je odlično pristajala, všeč nam je bila tudi njena bolj sproščena pričeska.

Za modno hišo Natan se je odločila tudi njena tašča, 75-letna kraljica Paola, ki je nosila zelen kostim oblikovalke Fabienne Delvigne. Kralj Philippe je med abdikacijo očeta Alberta II. nosil temnomodro uniformo belgijskega letalstva, med svojo zaprisego pa uniformo generala s štirimi zvezdicami na rami, sabljo in vijoličnim trakom. Tudi kralj se je za večerno priložnost preoblekel v klasično obleko, malo drznosti pa si je privoščil s pisano kravato.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.