Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Kraljica si zasluži modno pohvalo

philippe
1/3
Reuters
Nova belgijska kraljica Mathilde je na včerajšnji slovesnosti, na kateri je prestol prevzel njen mož Philippe, navdušila v klasični elegantni obleki.

Kraljica Mathilde je za slovesno priložnost izbrala kreacijo svojega najljubšega oblikovalca Edouarda Vermeulena iz modne hiše Natan. V visoko zaprti obleki s poudarjenim ovratnikom, rokavi prek komolcev in dolžino pod koleni je delovala zelo elegantno in hkrati trendovsko. Pika na i je bilo pokrivalo, čevlji pa so bili kljub trendovskemu dodatku – prozornim stranskim delom – zelo klasični. Po koncu uradnega dela se je kraljica za večerni dogodek z ognjemetom preoblekla v bolj sproščeno belo obleko z modrim cvetličnim potiskom, ki ji je odlično pristajala, všeč nam je bila tudi njena bolj sproščena pričeska.

Za modno hišo Natan se je odločila tudi njena tašča, 75-letna kraljica Paola, ki je nosila zelen kostim oblikovalke Fabienne Delvigne. Kralj Philippe je med abdikacijo očeta Alberta II. nosil temnomodro uniformo belgijskega letalstva, med svojo zaprisego pa uniformo generala s štirimi zvezdicami na rami, sabljo in vijoličnim trakom. Tudi kralj se je za večerno priložnost preoblekel v klasično obleko, malo drznosti pa si je privoščil s pisano kravato.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.