Kristen bolj zaželena od Angeline?

Foto: Žurnal24 Kristen Stewart
Akcijski triler Iskan, ki bo prihodnje leto dobil nadaljevanje, naj bi po govoricah ustvarjalcev dobil novo glavno igralko. Angelino Jolie bo namreč po besedah ustvarjalcev zamenjala mlajša Kristen Stewart.
Oglej si celoten članek

Čeprav si mnogi težko predstavljajo Kristen Stewart v vlogi akcijske junakinje, so ustvarjalci trilerja Iskan 2 prepričani, da bi v film prinesla svežino, ki je Angelina po mnenju mnogih že nekaj časa nima.

 

Boj za glavno igralko

Dogovori o zamenjavi glavne igralke sicer še niso dokončni, a se v studiu Universal vedno bolj nagibajo k temu, da bi ob Jamesu McAvoyu zaigrala prav 20-letna Kristen.

 

Kljub temu pa Angeline ne želijo povsem izključiti iz filma. Govori se celo, da Kristen ne bo zaigrala v glavni vlogi, temveč ji bodo dodelili novo, Angie pa bo ostala v ospredju. A sodeč po tem, da se šušlja, da jo želijo zamenjati, naj bi se Pittova izbranka sama želela umakniti od projekta. Ustvarjalci na njen odgovor še čakajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.