Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Kristen bolj zaželena od Angeline?

Kristen Stewart Žurnal24 main
Akcijski triler Iskan, ki bo prihodnje leto dobil nadaljevanje, naj bi po govoricah ustvarjalcev dobil novo glavno igralko. Angelino Jolie bo namreč po besedah ustvarjalcev zamenjala mlajša Kristen Stewart.

Čeprav si mnogi težko predstavljajo Kristen Stewart v vlogi akcijske junakinje, so ustvarjalci trilerja Iskan 2 prepričani, da bi v film prinesla svežino, ki je Angelina po mnenju mnogih že nekaj časa nima.

 

Boj za glavno igralko

Dogovori o zamenjavi glavne igralke sicer še niso dokončni, a se v studiu Universal vedno bolj nagibajo k temu, da bi ob Jamesu McAvoyu zaigrala prav 20-letna Kristen.

 

Kljub temu pa Angeline ne želijo povsem izključiti iz filma. Govori se celo, da Kristen ne bo zaigrala v glavni vlogi, temveč ji bodo dodelili novo, Angie pa bo ostala v ospredju. A sodeč po tem, da se šušlja, da jo želijo zamenjati, naj bi se Pittova izbranka sama želela umakniti od projekta. Ustvarjalci na njen odgovor še čakajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.