"Kristen je največja napaka"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Rupert Sanders je prijateljem priznal, da je bila afera s Kristen Stewart največja napaka v njegovem življenju.
Oglej si celoten članek

Afera z mlado Kristen Stewart bi Ruperta Sandersa prav lahko stala zakona, zato je režiser uspešnice Sneguljčica in lovec svojim prijateljem potožil: "To je bila največja napaka v mojem življenju." Rupertova največja nočna mora bi bila, če mu žena, nekdanja manekenka Liberty Ross, skoka čez plot ne bi oprostila in bi zahtevala ločitev. "Liberty Rupertu ne prizanaša, trenutno ga ne želi videti, niti slišati, kaj šele govoriti o njuni prihodnosti," je zaupal vir blizu para.

"Rupert bo naredil čisto vse, da reši svoj zakon, zaveda se, da je to najhujša napaka v njegovem življenju, in ne more verjeti, da je bil lahko tako neumen. Misel na to, da bi izgubil ženo in otroke, ki jih ljubi bolj kot vse na svetu, ga ubija. Dejstvo, da mu Liberty verjetno ne bo mogla več zaupati, ga prav nič ne tolaži. Afera se je namreč zgodila tik pred njenim nosom, zaradi česar se počuti kot bedak," je še povedal vir. Njegove navedbe očitno držijo, saj je Liberty že snela poročni prstan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.