Magazin > VIP
37 ogledov

"Kristen je največja napaka"

Kristen Stewart, Rupert Sanders FameFlynet
Rupert Sanders je prijateljem priznal, da je bila afera s Kristen Stewart največja napaka v njegovem življenju.

Afera z mlado Kristen Stewart bi Ruperta Sandersa prav lahko stala zakona, zato je režiser uspešnice Sneguljčica in lovec svojim prijateljem potožil: "To je bila največja napaka v mojem življenju." Rupertova največja nočna mora bi bila, če mu žena, nekdanja manekenka Liberty Ross, skoka čez plot ne bi oprostila in bi zahtevala ločitev. "Liberty Rupertu ne prizanaša, trenutno ga ne želi videti, niti slišati, kaj šele govoriti o njuni prihodnosti," je zaupal vir blizu para.

"Rupert bo naredil čisto vse, da reši svoj zakon, zaveda se, da je to najhujša napaka v njegovem življenju, in ne more verjeti, da je bil lahko tako neumen. Misel na to, da bi izgubil ženo in otroke, ki jih ljubi bolj kot vse na svetu, ga ubija. Dejstvo, da mu Liberty verjetno ne bo mogla več zaupati, ga prav nič ne tolaži. Afera se je namreč zgodila tik pred njenim nosom, zaradi česar se počuti kot bedak," je še povedal vir. Njegove navedbe očitno držijo, saj je Liberty že snela poročni prstan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.