Kristen Stewart mahnila Chrisa

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka je nevarna "Sneguljčica". Na snemanju filma Show White and the Huntsman je namreč svojega soigralca udarila v obraz.
Oglej si celoten članek

Kristen Stewart, ki trenutno snema fantazijski film Show White and the Huntsman (v prevodu Sneguljčica in lovec), je na snemanju po nesreči udarila "lovca"  Chrisa Hemswortha, pri čemer je utrpel podpluto oko ter veliko oteklino na nosu. Celotna nezgoda se je pripetila med snemanjem prizora boja, ki se je navsezadnje izkazal za pravega. "Dekleta, če ste se kdaj spraševale, ali deluje – deluje," je povedala ter dodala: "Sicer bi ga morala zgrešiti, vendar sem ga dejansko naravnost zbila."

Zvezda Somraka je razkrila, da je vlogo dobila po zelo intenzivnem, štiriurnem sestanku z režiserko Catherine Hardwick. Poleg tega je še priznala: "Ko sem sprejela vlogo, še nisem prebrala knjige. Bilo je noro."

V filmu, ki ga lahko pričakujemo junija 2012, temnolasa lepotica igra Sneguljčico, zlobno kraljico Ravenne, ki hoče pojesti njeno srce, da bi postala nesmrtna, pa upodablja Charlize Theron. Chris igra lovca Erica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.