Kristen Stewart: Nisem spala z njim

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kristen Stewart brez dlake na jeziku v radijski oddaji z voditeljem Howardom Sternom.
Oglej si celoten članek

Kristen Stewart svojo zasebnost skriva, tokrat pa je naredila izjemo in iskreno odgovarjala na vprašanja radijskega voditelja Howarda Sterna.

Igralka je med drugim povedala, da je bila zelo zaljubljena v soigralca iz sage Somrak, Roberta Pattinsona, s katerim je bila štiri leta v zvezi. Njuna čustva so bila tako globoka, da sta se pogovarjala celo o poroki. "Nisem velika tradicionalistka, a hkrati sem bila vsakič, ko sem bila v zvezi, prepričana, da 'je to to',“ je povedala Kristen.

Foto: FameFlynet Kristen Stewart Rupert Sanders
Njuna zveza se je končala leta 2013, ko so v javnost pricurljale fotografije, na katerih se zvezdnica v javnosti poljublja z režiserjem Rupertom Sandersom, poročenim očetom dveh otrok, s katerim je sodelovala pri filmu Sneguljčica in lovec. "Nisem spala z njim,“ trdi igralka, ki sicer razume, zakaj so vsi verjeli, da ima z režiserjem intimno razmerje. Njune fotografije so bile namreč precej nazorne ...
Po aferi je njen ugled v javnosti padel, zato tudi ni dobila vloge v nadaljevanju omenjenega filma o Sneguljčici.

Foto: Profimedia kristen stewart
Njeni karieri pa škandal na dolgi rok na srečo ni škodil. Kristen je še vedno zelo zaželena igralka in tudi v zasebnosti je našla ljubezen. Že nekaj časa je srečna v objemu 32-letne scenaristke Dylan Meyer, ki jo je spoznala na prijateljevi rojstnodnevni zabavi. Kristen pravi, da komaj čaka, da bodo zanju zadoneli poročni zvonovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:18 12. November 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Dobil sem prvi mesec 27936 evrov za delo 3 ure na dan.Začel …

  • 08:43 12. November 2019.

    ma koga brigajo pedri pa lezbe..ne poviličujte to bolezen

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.