Magazin > VIP
2929 ogledov

Kristen Stewart: Nisem spala z njim

Kristen Stewart, Robert Pattinson Profimedias
Kristen Stewart brez dlake na jeziku v radijski oddaji z voditeljem Howardom Sternom.

Kristen Stewart svojo zasebnost skriva, tokrat pa je naredila izjemo in iskreno odgovarjala na vprašanja radijskega voditelja Howarda Sterna.

Igralka je med drugim povedala, da je bila zelo zaljubljena v soigralca iz sage Somrak, Roberta Pattinsona, s katerim je bila štiri leta v zvezi. Njuna čustva so bila tako globoka, da sta se pogovarjala celo o poroki. "Nisem velika tradicionalistka, a hkrati sem bila vsakič, ko sem bila v zvezi, prepričana, da 'je to to',“ je povedala Kristen.

Kristen Stewart Rupert Sanders | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Njuna zveza se je končala leta 2013, ko so v javnost pricurljale fotografije, na katerih se zvezdnica v javnosti poljublja z režiserjem Rupertom Sandersom, poročenim očetom dveh otrok, s katerim je sodelovala pri filmu Sneguljčica in lovec. "Nisem spala z njim,“ trdi igralka, ki sicer razume, zakaj so vsi verjeli, da ima z režiserjem intimno razmerje. Njune fotografije so bile namreč precej nazorne ...
Po aferi je njen ugled v javnosti padel, zato tudi ni dobila vloge v nadaljevanju omenjenega filma o Sneguljčici.

kristen stewart | Avtor: Profimedia Profimedia

Njeni karieri pa škandal na dolgi rok na srečo ni škodil. Kristen je še vedno zelo zaželena igralka in tudi v zasebnosti je našla ljubezen. Že nekaj časa je srečna v objemu 32-letne scenaristke Dylan Meyer, ki jo je spoznala na prijateljevi rojstnodnevni zabavi. Kristen pravi, da komaj čaka, da bodo zanju zadoneli poročni zvonovi.

Komentarjev 2
  • gladys98 12:18 12.november 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Dobil sem prvi mesec 27936 evrov za delo 3 ure na dan.Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7645 evrov na 9264 evrov na teden. .......>>> www.Trade46.Com

  • perhan63 08:43 12.november 2019.

    ma koga brigajo pedri pa lezbe..ne poviličujte to bolezen