Kritiki raztrgali film o Diani

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Po četrtkovi londonski premieri filma Diana, kjer vlogo princese igra Naomi Watts, negativne kritike na film kar ne nehajo deževati.
Oglej si celoten članek

Kritiki so spljuvali vse, najbolj pa so se dotaknili igralke Naomi Watts, ki naj bi po besedah časopisa The Daily Mirror "princeso zaigrala tako slabo, da bi jo še Wesley Snipes z blond lasuljo na glavi zaigral bolj prepričlivo."

Kritiki ustvarjalcem med drugim očitajo, da je film cenen in naporen in da je v njem princesa ljudskih src tako negativna, da bi se je z velikim lokom na cesti izognila celo Bridget Jones. Londonski The Times dodaja, da je film neprijeten in vsiljiv, pri Guradianu pa so napisali, da je princesa Diana v s tem filmom umrla še enkrat. In to zelo strašne smrti.

Film Diana, ki ga je režiral Oliver Hirschbiegel, govori o zadnjih dveh letih princesinega življenja in prikazuje romanco med Diano in kirurgom Hasantom Khanom, pred tragično nesrečo v pariškem predoru leta 1997.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.