Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Kritiki raztrgali film o Diani

Naomi Watts Fame Flynet
Po četrtkovi londonski premieri filma Diana, kjer vlogo princese igra Naomi Watts, negativne kritike na film kar ne nehajo deževati.

Kritiki so spljuvali vse, najbolj pa so se dotaknili igralke Naomi Watts, ki naj bi po besedah časopisa The Daily Mirror "princeso zaigrala tako slabo, da bi jo še Wesley Snipes z blond lasuljo na glavi zaigral bolj prepričlivo."

Kritiki ustvarjalcem med drugim očitajo, da je film cenen in naporen in da je v njem princesa ljudskih src tako negativna, da bi se je z velikim lokom na cesti izognila celo Bridget Jones. Londonski The Times dodaja, da je film neprijeten in vsiljiv, pri Guradianu pa so napisali, da je princesa Diana v s tem filmom umrla še enkrat. In to zelo strašne smrti.

Film Diana, ki ga je režiral Oliver Hirschbiegel, govori o zadnjih dveh letih princesinega življenja in prikazuje romanco med Diano in kirurgom Hasantom Khanom, pred tragično nesrečo v pariškem predoru leta 1997.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.