Krona: So se filmarji res odločili za tako neokusen prizor?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princesa Diana naj bi se pojavila kot duh.
Oglej si celoten članek

Oboževalci že več mesecev nestrpno pričakujejo veliki finale Netflixove uspešnice Krona. Kot so sporočili, bo prvi del (epizode 1-4) na sporedu od 16. novembra 2023 in bo med drugim obravnaval tragično smrt princese Diane, a na bizaren način. Kot poroča dailymail.co.uk, naj bi se pokojna Lady Di prikazala kot duh. Vsekakor govorica, ki že razburja javnost. 

Po poročanju Daily Maila naj bi ustvarjalci Krone našli nenavaden način, kako prezgodnjo smrt princese Diane umestiti v finale serije. Prikazali naj bi čustveno spravo med Charlesom, ki ga igra Dominic West (53), in duhom Diane, ki jo bo v zadnji sezoni znova upodobila Elizabeth Debicki (33). Kot duh pa naj bi se pojavila tudi pred kraljico Elizabeto II., ko se je s sinom Charlesom pogovarjala o pripravah na Dianin pogreb.

Foto: Profimedia Krona

Ali vse to drži, bomo mkmalu videli. Številni pa so mnenja, da takšna upodobitev velja za zelo neokusno in neobzirno do princa Williama (41) in princa Harryja (39). Kraljevi strokovnjak Richard Fitzwilliams je za Daily Mail povedal: "Zamisel, da so Diano upodobili celo kot duha, se zdi popolnoma čudna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.