Magazin > VIP
1938 ogledov

Krona: So se filmarji res odločili za tako neokusen prizor?

princesa diana Profimedia
Princesa Diana naj bi se pojavila kot duh.

Oboževalci že več mesecev nestrpno pričakujejo veliki finale Netflixove uspešnice Krona. Kot so sporočili, bo prvi del (epizode 1-4) na sporedu od 16. novembra 2023 in bo med drugim obravnaval tragično smrt princese Diane, a na bizaren način. Kot poroča dailymail.co.uk, naj bi se pokojna Lady Di prikazala kot duh. Vsekakor govorica, ki že razburja javnost. 

Po poročanju Daily Maila naj bi ustvarjalci Krone našli nenavaden način, kako prezgodnjo smrt princese Diane umestiti v finale serije. Prikazali naj bi čustveno spravo med Charlesom, ki ga igra Dominic West (53), in duhom Diane, ki jo bo v zadnji sezoni znova upodobila Elizabeth Debicki (33). Kot duh pa naj bi se pojavila tudi pred kraljico Elizabeto II., ko se je s sinom Charlesom pogovarjala o pripravah na Dianin pogreb.

Krona | Avtor: Profimedia Profimedia

Ali vse to drži, bomo mkmalu videli. Številni pa so mnenja, da takšna upodobitev velja za zelo neokusno in neobzirno do princa Williama (41) in princa Harryja (39). Kraljevi strokovnjak Richard Fitzwilliams je za Daily Mail povedal: "Zamisel, da so Diano upodobili celo kot duha, se zdi popolnoma čudna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice