Magazin > VIP
33824 ogledov

"Diano bi bilo sram"

princesa diana Profimedia
Diana se obrača v grobu ...

Princa William in Harry sta bila močno navezana na svojo mamo, princeso Diano, ki ji je bilo pomembno, da imata čim bolj normalno otroštvo. Z njima je obiskovala zabaviščne parke, igralnice in restavracije s hitro prehrano. Ko je William nekoč izjavil, da si zasluži privilegije, ker bo nekoč kralj, naj bi mu lady Di rekla, da ga bo po "kraljevi riti", če še kdaj izusti ta stavek.

Ko sta izgubila mamo, sta izgubila tudi del te normalnosti. Že prej sta bila drug na drugega navezana, po Dianini smrti pa se je ta vez poglobila. Danes je odnos med njima hladen. Krhati naj bi se začel, ker se Will ni strinjal s Harryjevo poroko z Meghan. Bratu naj bi rekel, naj ne hiti, kar mu je Harry zameril. Po objavi intervjuja z Oprah Winfrey, v katerem sta zakonca Sussex oblatila monarhijo in namignila, da je dvor rasističen, pa sta se še bolj oddaljila drug od drugega.

Avtor Andrew Morton, ki je napisal Dianino biografijo, pri čemer naj bi mu princesa pomagala s posnetki, ki jih je pritihotapila iz palače, je prepričan, da se princesa obrača v grobu. 

"Bilo bi jo sram, da sta se William in Harry zapletla v ta čustveni dvoboj," je povedal v podkastu 'Pod Save the Queen'. "Diana je vedno rekla, da je Harry Williamov kopilot in drugi deček kraljeve družine," je še razkril in dodal, da si je pokojna princesa želela, da bi Harry brata podprl, ko bo ta moral sesti na prestol. "Res je imela občutek, da je bila Harryjeva naloga ta, da brata podpre pri njegovem poslanstvu. Težko bi ji bilo, da ne komunicirata." 

Morton tudi meni, da je Harry svoji mami zelo podoben in da je podedoval njeno pozitivno naravnanost. "Harry je bil in je še vedno naravni talent. Ljudje ga imajo radi, tako kot tudi njegovo ženo Meghan." O paru bi bilo možno povedati tudi veliko negativnega, kljub temu pa nihče ne more zanikati, da ju obdaja poseben šarm. Še zlasti princa, ki je po materi podedoval tudi globoko empatijo. "Ko ga gledam, kako se skloni in objame otroka, vidim Diano. Ljudje se ob takem prizoru znajdejo v preteklosti," je še dodal pisatelj. 

Komentarjev 1
  • 4krogci 17:46 06.julij 2022.

    Edino cesar jo je lahko sram je, da je rodila wilijama, ki bo se vecji pezde ko njegou fotr! Vse za dosego svojega in pluvanje po drugih ampak na tko zahrbten nizkotn nacin!!