Magazin > VIP
10992 ogledov

Oblikovalca Dianine poročne obleke sta bila zgrožena, ko sta videla princeso

princesa diana, poroka Profimedia
Poročna obleka princese Diane je legendarna.

Svet je 29. julija 1981 videl, kako je 20-letna Diana Spencer v ogromni obleki iz svile in z osemmetrsko vlečko sramežljivo korakala proti princu Charlesu, ki je nanjo čakal pred oltarjem. Bila je čudovita nevesta in kreacija Elizabeth (69) in Davida Emanuela (70) se je vpisala v zgodovino najlepših poročnih oblek vseh časov.

Modna oblikovalca pa sta sedaj razkrila, da bi se skoraj onesvestila, ko sta obleko na televiziji prvič videla na Diani. Vedela sta, da se bo obleka med vožnjo zmečkala, kako močno, pa si niti v najhujših sanjah nista predstavljala, sta povedala za ITV. 

"Zgrožena sem bila, ko sem videla vse te gube. Veliko več jih je bilo, kot smo predvidevali," je povedala Elizabeth. Diana od stresa in razburjenja ni opazila, da njena obleka ni bila brezhibna. Kot je za revijo Hello pred tremi leti povedal David, ju je princesa po poroki poklicala in se zahvalila za obleko. Povedala je, da so bili nad kreacijo navdušeni vsi člani družine, vključno s Charlesom. "Ko narediš obleko za nevesto, je vse, kar šteje, to, da je srečna," pravi modni oblikovalec.

Obleka je nastajala več mesecev. Narejena je bila iz šestih različnih vrst blaga, na njej pa je bilo tudi 10 tisoč biserov. 


 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.