Magazin > VIP
19263 ogledov

Strah: Tega si Diana ni upala vprašati kraljice

kraljica, diana Profimedia
Preveč jo je bilo strah ...

Nekdanji kuhar na britanskem dvoru, Darren McGrady, je za kraljico kuhal 11 let, po Dianini ločitvi od Charlesa pa se je preselil v Kensingtonsko palačo in kuhal le še za lady Di.

Med njima se je stkalo tesno prijateljstvo. Kot je sedaj razkril, se je Diana, ko je še kuhal za Elizabeto II., mnogokrat po obrokih lačna pritihotapila v kuhinjo. Pred kraljico ji je bilo namreč preveč nerodno prositi za repete, pravi McGrady. "Preveč jo je bilo strah," je dejal.

V kuhinji sta se ob princesini najljubši sladici, crêpe soufflée, najraje pogovarjala o muzikalih. Fantom iz opere in Nesrečniki sta bila njena najljubša. 

McGrady je bil vedno zadolžen za kosila. Kraljici je moral vsak dan ponuditi dve sladici - crêpe soufflée je bil vedno na meniju, saj Diane ni želel razočarati. 

Spregovoril je tudi o princesinih težavah. Nekdanji kuhar pravi, da so v Netflixovi seriji Krona, ki govori o kraljevi družini, zelo natančno prikazali Dianin boj z bulimijo. "Bulimija? Zgodila se je. Princesa je imela težave," je dejal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.